כשלון במבחנים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/06/2011 | 08:07 | מאת: חיה

שלום רב, אני בת 24, סטודנטית במכללת SCE להנדסת תעשיה וניהול אני מבינה את החומר הנלמד בשעורים, כאשר אנחנו עובדים בצוות לפעמים אני זו שמסבירה לאחרים את החומר. לפני בחינות אני יושבת ו"טוחנת" את החומר, אך כאשר מגיע רגע האמת בבחינה, אני פשוט נתקעת ובסוף נכשלת. הסמסטר הזה (ראשון אחרי מכינה) נכשלתי כמעט בכל המבחנים וזאת למרות שהחומר ממש ברור לי. אני מתוסכלת, לא רוצה לעזוב את הלימודים אבל מרגישה שממש דרושה לי עזרה מה הבעיה איתי? האם תוכלו לעזור לי? בברכה, חיה

שלום רב, ייתכן שמדובר בחרדת בחינות. כמובן - ניתן לקבוע אבחנות ולהסיק מסקנות רק לאחר היכרות מקצועית מתאימה. כתובות ומספרי טלופן נמסרים במייל הבא: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות - אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה