תשובות לרינת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/01/2007 | 18:59 | מאת: ד"ר איריס מנור

שלום רינת. קודם כל אני מציעה שתגיעי אלי כשאני בסמינר (רותם קובעת יופי תורים) ואז נוכל לדבר בצורה יותר אינטימית ונינוחה. בעיקרון, קיבלת את הריטלין שעושה הכי הרבה תופעות לוואי (SR שידוע כבעייתי במיוחד) והתופעות שתיארת אכן קשורות בו. כמו כן, המינון כמובן אינו קשור כלל למינון המקורי. ריטלין אינו אמור לפגוע ביחסי המין, ויש אף המדווחים שהוא מועיל אותם (משאיר אותם מרוכזים בעניין ולא מתפזרים, גם אם זה נשמע מצחי, זה כנראה ממש לא). להתראות, ד"ר איריס מנור

11/01/2007 | 19:50 | מאת: אמיר

שלום ד"ר איריס מנור איך אפשר לשאול האם יש פורום קןולי פתוח או דרך כתיבה פה?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה