זקוקה לעזרה באופן בהול!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/04/2011 | 12:09 | מאת: רוית

הבן שלי בן 6.5 אובחן לפני כשנה כילד ADHD. לפני כחודש התחלנו טיפול עם ריטלין 10 מ"ג שאותו ריסקתי ועירבבתי עם מעט מיץ והוא הסכים (עם מעט הצגות) לשתות את זה. כיום לאחר התייעצעות עם הפסיכיאטרית שאיבחנה אותו, הוחלט על מעבר לריטלין LA. הוא לא מוכן לנסות לבלוע את הקפסולה בטענה שהוא לא יצליח והוא עלול להיחנק. עד כמה שאני הבנתי התכולה של הקפסולה לא נמסה בעת ערבוב עם נוזל כלשהו וגם לא מומלץ שהיא תימס. המצב כרגע הוא שכבר כמה ימים יש לנו מלחמות כל בוקר שמלוות בצעקות ובכי, כאשר בסופו של דבר הוא לא לוקח את הכדור. מה עושים?!

שלום רב, ניתן לפתוח את הכמוסה ולערבב את הגרגרים עם מעדן או גלידה, אסור להמיס במים. חג שמח ד"ר למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה