ילד לא רגוע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/03/2011 | 12:10 | מאת: איריס

הבן שלי בכיתה ד נוטל קונצרטה 54 אך לצערי הוא ממש לא רגוע אשמח לקבל המלצה לטיפול הומאופתי שיכול להרגיע את הילד - הוא כל הזמן בתזוזה - חסר שקט לחלוטין בכיתה וקשה לו מאוד לשבת בכיתה

11/03/2011 | 16:20 | מאת: ירון

הקונצרטה או הריטלין הם כלי מיקוד וברוב המקרים הם גם כלי מיקוד טובים, לצערי הרב הם חלק מתהליך ולא פתרון קסם. וכל תרופה אחרת צמחית לא תהיה פתרון קסם, בנוסף למתן התרופה יש גם עבודה, הוראה מתקנת, סיוע נפשי ואימון שיעזרו לילד לשרוד בתוך המערכת החינוכית. זה לא קל ועוד צפוייה לך עבודה רבה, אל תתני הכל בכדור קסמים, או תכשיר פלא כזה או אחר, חלקם מאוד טובים רק תוודאי שמה שאת נותנת מאושר משרד הבריאות ומוכר ע"י רופאים, תבדקי את הערך הפרמקולוגי שלו, שאין בו חומרים מסוכנים או במינונים בעייתים , חלק מהתכשירים האלטרנטיביים הללו עוברים בדיקות פחות מחמירות מתרופות ממוסדות, את בכל זאת את הולכת לתת את זה לילד. והחשוב מכל התשובה "זה טבעי (אורגני) לגמרי זה לא מסוכן" צריכה להיות האור האדום הראשון שלך, "ציאניד" הוא רעל אורגני וטבעי לחלוטין. משם כל דבר שתחליטי ויש גם הרבה תכשירים טבעיים טובים שם בחוץ, כדי שההחלטה לתת משהוא אחר תהיה מלווה ע"י רופא !!

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה