ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/02/2011 | 14:31 | מאת: מיקי

עברתי אבחון נירולוגי ואובחנתי כסובל מADHA קיבלתי טיפול בקונצרטה 54 מיליגרם וזה יצר לי תחושת סיר לחץ בלתי אפשרית. היום ניסיתי ריטלין LA40מיליגרם שיצר לי תחושת היפר וחוסר יכולת ריכוז וכן מצב רוח ירוד, עצבנות וחוסר סבלנות. מה ניתן לעשות? האם זה אופייני? האם כדאי להמשיך ולקחת כי זה ישתפר? האם יש כדור אחר שיכול להוריד את ההיפר הזה ? תודה

שלום רב, כל תרופה חייבת להיות מותאמת באופן אישי. ממליץ לך לחזור אל המומחה שרשם לך LA 40 ולקבל המלצה או שינוי לטיפול. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה