סטודנט מיואש

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

27/02/2011 | 10:16 | מאת: יואש

שלום, אולי תוכל לעזור לי, כי באמת כבר אני מיואש. אני סטודנט לתואר לא קל בכלל (בתחום המדעים המדויקים), ואני כבר בשנה ה5 שלי, אני פשוט לא מצליח לסיים את התואר. בשנים הראשונות עוד איכשהוא הצלחתי לעבור את המבחנים, אבל עכשיו נשארו לי עוד 3 קורסים, ואני פשוט לא מסוגל ללמוד למבחנים. אני מגיע לכל השיעורים, אני עושה שיעורים. אך שמגיע "רגע האמת", שצריך לשבת וללמוד למבחן, אני משתתק ופשוט לא לומד. זה לא שאין לי יכולות, אני מודע ליכולות שלי ואני יודע שאני מסוגל לזה, אבל כאילו הגוף שלי פיזית מונע ממני ללמוד. אני לא מסוגל לשבת דקה שלמה אחת ולהתרכז בחומר שאני צריך ללמוד. אפילו שאני יודע שכישלון במבחן שיגיע יגרור לכישלון בקורס ואולי אפילו הפסקת הלימודים שלי במכללה, עדיין הגוף שלי כאילו לא נותן לי לעשות מה שאני רוצה. אתה יכול לתת לי כיוון, מה אני יכול לעשות? תודה.

שלום רב, אבחון מהימן וטיפול איכותי יפתרו את הבעייה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה