עזרה בקבלת מרשם לריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/01/2007 | 12:51 | מאת: אמא מעורבת

ד'ר למפיט שלום כאמא לבת (32)שנשואה לבחור עם בעיות קשב וריכוז ,עובד בהייטק, רציתי לשאול:הזוג חזר זה עתה משהות ממושכת באירופה.אין להם עדיין ביטוח בריאות בארץ,מצויים בבעיות כלכליות-איך ניתן לעזור לבחור, ללא הוצאה כספית הכרוכה בהליכה לרופא פרטי(כל עוד אין להם ביטוח בריאות תקף), על מנת לקבל מרשם לריטלין. בתי ובעלה מתגוררים כרגע באזור רעננה. תודה רבה לך אמא מעורבת

שלום רב, מתן מרשם ריטלין או כל מרשם אחר מחייב היכרות רפואית מסודרת. אני מבין את מצוקת הזוג הצעיר ואעשה ככל שביכולתי לעזור. אנא היי עימי בקשר אלקטרוני: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה