אבחון דיסלקציה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/02/2011 | 11:02 | מאת: לירון

בעלי עומד בפני לימודים באוניברסיטה, יש לו בעיות בכתיבה , שגיאות כתיב וסיכול אותיות. האם אבחון מתאים יכול לעזור לו בלימודים האקדמיים ויכול להקל עליו ? האם מוסד אקדמי מחויב להתחשב? ואיכן ניתן לעשות אבחון שכזה ? ומה עלותו?

שלום רב, כן. כל מוסד אקדמי מתחשב בלקויות למידה. בד"כ קיים יועץ/ת אקדמי/ת לתחום לקויות הלמידה. יש להוועץ בהם ולשאול מהו מכון האבחון שהם ממליצים וגם מכבדים את המלצותיו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה