אבחון למבוגרים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/02/2011 | 12:39 | מאת: פנינה

אני בת כ-42, עו"ד למדתי היטב בתיכון ובאוניברסיטה ציונים גבוהים. בשנים האחרונות אני מרגישה שבגלל עומס (ילדים, עבודה (אני עצמאית), טיפול בבית, אני מתקשה לתפקד הן בבית והן בעבודה מבחינת ארגון וסדר. המחשבות מתעופפות, אני מתחילה במשהו ועוברת פתאום למשהו אחר, לא מסיימת דברים, ומרגישה אובדן שליטה ותסכול. יכול להיות שאני סובלת מהפרעת קשב וריכוז? האם לגשת לאבחון ואיזה סוג? אני ממש סובלת וזה פוגע בתפוקה בן בבית והן בעבודה.

שלום רב, האבחון המתאים לבעייתך הינו BRC . אני משוכנע שתהני מתוצאות האבחון ומההמלצה לטיפול. בכבוד, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה