ריטלקס טבעי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/02/2011 | 15:44 | מאת: נתנאל

שלום רב, בני בן ה-14 סובל מקשיי ריכוז. בעבר הוא טופל בעזרת ריטלין ואולם, בחצי השנה האחרונה הוא הפסיק לקחת את הכדור בגלל תופעות לוואי שונות. בתי בת ה-5 מראה גם היא סימנים ברורים של קשב וריכוז. בימים אלו היא עוברת סדרת איבחונים. אציין, כי בעבר גיליתי שה"אשם" בתופעות אלו הוא אני. בכל דברי ימי ביתי הספר הייתי "יכול יותר" או משהו כזה. באחרונה הציעו לי להשתמש בריטלק טבעי גם עבורי ועבור בני - בקפסולות וגם עבור ביתי- בסירופ. לא מצאתי הרבה מידע על תחליף זה. אשמח באם תאירו את עיני בעניין. ובעיקר, האפ שווה להשקיע במוצר או להיפך? תודה

שלום רב, אין הוכחה מדעית לכך שהמוצר הזה משפר את הריכוז. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה