תרופות פסיכיאטריות ובעיות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/02/2011 | 15:11 | מאת: אושרי

ד"ר למפיט שלום. אני לוקחת מזה כ3 שנים לפונקס (בערב, 125 מ"ג) וייפקס XR, וכדור בשם למיקטל עקב התקף פירקוסי שהיה לי לפני כשנתיים..הנוירולוג אמר לי שהשילוב של למיקטל עם לפונקס מפחית את הסיכוי לפירקוסים. בכל אופן, אני מרגישה שאני סובלת מבעיות קשות של קשב וריכוז והייתי אצל מומחה .. הוא אמר לי שאסור לי לקחת כדור בשם ריטלין. בנוסף גם הייתי אצל הפסיכיאטרית שלי שאמרה לי בשום פנים ואופן לא לקחת ריטלין. האם אתה יודע על כדורים שמותר לי לקחת בשילוב עם הכדורים שאני לוקחת? ממש מפריע לי הקשב וריכוז, ואני רוצה לטפל בעצמי. אני יודעת שמעבר לטיפול תרופתי של קשב וריכוז, יש טיפול נקודתי.. ויש לי נכונות להתחיל בו.

שלום רב, ממליץ לך לטפל באמצעות נוירופידבק, ולא תרופות מסוג ריטלין. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה