איך מטפלים לאחר האבחונים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/02/2011 | 08:50 | מאת: מהמיואשת מצפת

בני בן ה-15 אובחן מגיל 6 שיש לו קשב וריכוז הוא מקבל ריטלין LA30מ"ג, בזמן שאובחן טיפלנו בריפוי ועיסוק(כתפיים מעט שמוטות כלפי מטה) ללא הועיל היום ההיתמודדות קשה מאוד בנושא הלימודים במיוחד וכל הקשור בזה, אנחנו חסרי אונים לא יודעים איך לעזור אין לנו כלים, מה עושים, לילד אין הרבה מוטיבציה ורצון להשקיע וללמוד,(יש איבחון גם לבית הספר אבל הוא במגירתה של היועצת כמו כל האיבחונים).

שלום רב, האם יש לכם אבחון עדכני לגיל הנוכחי ? איזה סוג של אבחון עשיתם לאחרונה ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה