נער בן 15 חסר אנרגיה ללא שאיפות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/02/2011 | 12:39 | מאת: חסרת אונים

הבן שלי אובחן על ידך בגיל 6 שסובל מקשב וריכוז(לאחר איבחון טובה) ופסיכו דידקטי מקבל ריטלין LA 30 מ"ג, כיום לצערי הוא רק נכשל במבחנים אין לא מוטיבציה ללמוד, מתעצבן מכל מילה שאומרים לו,(בבית הספר נאמר לו שאם לא ישקיע, לא יוכל להמשיך בכיתה רגילה) אני הצעתי לו שעורים פרטיים, הוא לא מוכן, אין עים מי לדבר, איך אני יכולה לעזור לו, למי אני יכולה לפנות באזור צפת, התחושה היא שבצפת אין אף אחד שמבין בנושא.(חוץ מזה שהם שולחים לקבוצות תמיכה, אשר ממוקמת בבית חולים לפסיכיאטריה בצפת, הילד דוחה זאת ואולי בצדק הוא מתבייש, אודה לך מאוד על עזרתך.

שלום רב, האם יש לכם אבחון עדכני לגיל הנוכחי ? איזה סוג של אבחון עשיתם לאחרונה ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה