מאמר טוב אבל...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/02/2011 | 06:11 | מאת: דינה גולדמן

קראתי את המאמר שלך ואכן הוא מסביר היטב את המסלול הנכון לאבחן בעיית קשב וריכוז. ובכל זאת יש בו נתון אחד שאינו מדויק. על פי משרד הבריאות כל פסיכולוג שהוכשר לכך יכול לאבחן את ההפרעה. ובד"כ הפסיכולוגים שהוכשרו לכך הינם אלו העובדים בבתי ספר או במרפאות המתייחסות לתפקוד הנוירופסיכולוגי. בכל מקרה לא רק פסיכולוגים קליניים. דינה

שלום רב, תודה על המידע. נא שילחי לפורום קישור למקור מוסמך של משרד הבריאות, המראה כי לפסיכולוג מותר לאבחן ולטפל בקשיי קשב וריכוז. נשמח להסתייע בכך. בכבוד רב, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה