שאלה שבטח אף אחד עדין לא שאל אותך....

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/01/2007 | 20:41 | מאת: רינה

קצת מביך אבל פתאום חשבתי על זה: האם בעיית קשב וריכוז יכולה להפריע גם בסקס מבחינת הקושי להגיע לאורגזמה? האם רטלין יכול גם לשפר את היכולת להגיע לאורגזמה במקרה שיש בעיית קשב וריכוז? אומר על עצמי שאני מחשיבה את עצמי לאדם מאד מיני ואוהב מגע אבל לא פעם יש לי קושי להגיע לאורגזמה ואני צריכה תנאים ממש שקטים (בלי מוזיקה ולפעמיים גם בלי יותר מידי קולות הנאה...) על מנת להשיג אותה עם פרטנר, אני מרגישה שגם בסקס אני מאבדת ריכוז מאד מהר והרבה פעמיים אני מגיעה לרגע של "כמעט אורגזמה". האם אי פעם עשו מחקרים בנושא שבודק את הקשר בין הפרעת קשב ליכולת להגיע לאורגזמה...?

רינה שלום רב, יחסי מין בריאים ומספקים דורשים התמקדות איכותית של בני-הזוג אחד בשני.... זו כשלעצמה סיבה טובה להעזר בריטלין, אם המחשבות "בורחות" בעת המפגש. בנוסף, אבדוק את הנושא עם ידידי למקצוע, מומחים בתחום הסקסולוגיה, ואשיב לך תשובה מפורטת יותר. בברכה, ד"ר מ. למפיט

08/01/2007 | 18:32 | מאת: רינה

תודה רבה (: מחכה לתשובה המפורטת... סקרנית נורא...

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה