קשב וריכוז אילו בדיקות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/02/2011 | 19:47 | מאת: עינת

בני בן 7 המורה מספרת שיש לו בעיה והוא "בעננים"הוא חכם נבון כאשר יושבים איתו 1 על 1 אך קשה לו בלי תיווך בתוך הכיתה (א') לאן יש לפנות וחוץ מבדיקה נורולוגית אילו עוד בדיקות יש לעשות מהו איבחון ? תודה

שלום רב, על מנת להבין מהם נקודות החוזק, וגם האם יש לבנכם קשיים ממשיים בקשב או ביכולות הלמידה, חשוב לבצע אבחון ע"י רופא ילדים מומחה בהתפתחות הילד, שיש לו גם מומחיות בתחום הקשב והריכוז. במהלך האבחון ישוחחו איתכם - ההורים - וגם יתנו לילד משימות של הבנה ולמידה. בסיום המפגש תקבלו המלצות בהתאם לממצאים. אנא כתבו לי בדואר-אלקטרוני היכן אתם גרים, ואני אשיב לכם המלצה לאבחון איכותי בקרבת מקום מגוריכם: [email protected] במידה וקיימות שאלות נוספות, הנכם מוזמנים לפנות שוב לפורום. בברכה, ד"ר מ. למפיט מוסמך משרד הבריאות – אבחון וטיפול בקשב וריכוז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה