כישלון במבחנים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/02/2011 | 17:54 | מאת: אדר

שלום, אשמח בעזרתכם, נוצרה אצלי בעיה בשנים האחרונות של כישלון תמידי במבחנים, נראה כי למרות שאני לומדת למבחן ויודעת את החומר אני נכשלת במבחן, בתקופת התיכון תמיד היתה בעיה של פוטנציל לעומת ציון אבל עברתי את המבחנים- לא עם ציונים גבוהים במיוחד. בשנים האחרונות פותחה אצלי חרדה לקראת המבחנים ובעיה לדעתי בנושא הבנת הנקרא. אני ממש לא יודעת מה לעשות, אני יודעת שיש בעיה יחד עם זאת איני יודעת ממה להתחיל לבדוק מצד אחד יש את נושא ההקלות בזמן המבחן ומצב שני נושא של לימדה נכונה וטיפול בבבעיה הבנת הנקרא. היני אדם המצליח בעבודותו ותמיד נחשבתי כבולטת בכיתה במחינת ידע, יחד עם זאת קיים פאר בנושא הציונים שזה מגיע למבחנים. אשמח לעזרתם בתודה מראש,

שלום רב, יש לבדוק האם הכשלון קשור בריכוז, בכישורי-הלמידה, או בחרדת בחינות. המבחן המתאים הינו BRC . בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה