קשיי הרדמות לילד בן 6

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/01/2011 | 22:31 | מאת: שני

הבן שלי שהוא בעל הפרעת קשב וריכוז, מאוד אקטיבי ואימפולסיבי, עדיין לא מטופל בתרופות, הוא מסתדר יפה לשימחתי בב"יס (בזכות המורה הסבלנית בעיקר) אבל הבעיה היא דוקא בבית - כל ערב כשהוא הולך לישון, הוא שוכב המון זמן ולא נירדם, הוא סובל מכך, וקם לעברינו כמה פעמים, בוכה שהוא רוצה לישון אבל לא מצליח. בסופו של דבר נירדם מאוד מאוחר, וצריך לקום מוקדם לבי"ס - אז הוא מתלונן שהוא עייף כמובן. מה עושים? האם זום יכול לעזור, הבנתי שזה מרגיע היפראקטיביות, אז אולי זה יעזור, למרות שזו לא תרופה. תודה

שלום רב, אין צורך בתרופות. ממליץ על שגרה של חיבוק-וסיפור במיטתו שלו בשעה קבועה בכל יום. אחד מכם ישב על ידו עד שירדם. הילד לא ירד מהמיטה לאחר הסיפור, בשום מקרה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה