לקוית למידה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/01/2011 | 00:12 | מאת: סטודנטית

ד"ר מאיר שלום, אני מאובחנת כלקוית למידה כבר מגיל 15, כיום אני סטודנטית באוניברסיטה ואני פשוט מרגישה שאני לא מסוגלת לשבת על התחת וללמוד מבלי לקום. בעבר, יכולתי לשבת ללמוד הרבה יותר זמן והיום אני פשוט יושבת ומהר מאוד בורחת לדברים אחרים כמו אוכל. יוצא שההספק שלי, שגם ככה נמוך מלכתחילה, הוא בתחתית של התחתית. אני לא רוצה לפנות לריטלין. האם יש דרך אחרת לפתרון כלשהו שאני אוכל לנקוט בו ולעזור לעצמילשבת ללמוד? יש לציין שאין לי גם כסף או זמן כרגע לטיפולים למיניהם...

שלום רב, לבד זה לא ייסתדר...... תהיי חייבת להשקיע בזה זמן. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה