לקוית למידה באוניברסיטה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/01/2011 | 00:04 | מאת: הסטודנטית

ד"ר מאיר שלום, אני מאובחנת כלקוית למידה על רקע בעיות קשב וריכוז עוד מימי חטיבת הביניים. עברו כ-10 שנים מאז שאובחנתי לראשונה והיום אני לומדת באוני'.קשה לי מאוד להתמודד עם הלמידה למבחנים ועם כמויות החומר העצומות, אני לא יודעת אם זה משום שהבעיות שלי התגברו/כמות החומר התעצמה אבל אני פשוט מוצאת את עצמי יושבת 5 דק' וקמה ובורחת לדברים אחרים כמו אוכל וכו'. לא מצליחה להושיב את עצמי. בעבר, יכולתי להושיב את עצמי ולהתרכז להרבה יותר זמן. אני לא מעוניינת ליטול ריטלין...האם יש דרך בה אוכל לטפל בעצמי? האם יש דרך בה אוכל לגרום לעצמי לשבת מבלי לקום? אני כ"כ מתוסכלת שניסיתי אפילו לקשור את עצמי לכיסא, עד כמה שזה נשמע מצחיק...

שלום רב, נוירופידבק יכול להוות פתרון מצוין עבורך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה