קשיי ריכוז בלמידה (כרגע בקורס פסיכומטרי)

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/01/2011 | 23:48 | מאת: גד

אני בן 22 וגם שאני בכיתה וגם שאני עושה שיעורים, אני דיי מתקשה להתרכז. לדוגמה שיש שיעור, קשה לי להתעמק בדברי המדריך וכתוצאה מכך אני לא מבין את הבסיס של החומר וזה פוגע בי או לדוגמה שאני בבית, לוקח לי הרבה זמן יחסית להבין את השאלות בשיעורים ואני מרגיש שהמחשבה שלי "בורחת" בזמן נסיון ההתרכזות. האם יש טעם לפנות לרופאת משפחה על מנת לקבל הפנייה לנוירולוג לאבחונים ? תודה רבה.

שלום רב, אין חובה לעבור דרך רופאת המשפחה. ממליץ לך לפנות ישירות למומחה בתחום הקשב/ריכוז. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

10/01/2011 | 15:01 | מאת: גד

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה