קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

08/01/2011 | 01:27 | מאת: סופי

רצית לשאול , אני לומדת בכיתה ח' ומתחילת השנה אני מרגישה לא מרוכזת בשיעורים עייפה ואני חושבת שיש לי קשב וריכוז אבל אמא שלי אומרת שאין לי .. הלכתי לרופא א.א.ג עקב כאבים באוזן והתגלה שיש לי תפקוד קלוי באוזן ושקד שלישי בגרון . בקרוב אני עוברת ניתוח להוצאת השקד .. והשאלות שלי הם : - האם זה אומר שיש לי קשב וריכוז ? - האם אחרי שאני יעבור את הניתוח אני יוכל לשוב להתרכז כמו פעם כי שנה שעברה לא הייה לי ככה זה רק מתחילת השנה הזאת אני מרגישה .

שלום רב, נושא הריכוז איננו קשור לניתוח. יש לבדוק בנפרד את עניין הקשב/ריכוז ע"י רופא מומחה בתחום זה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה