קשב וריכוז ADHD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/01/2011 | 15:46 | מאת: א

לד"ר מאיר למפיט שלום. מדובר על ילד בן 6 מאובחן שלא מקבל רטלין כן מקבל טיפול נויופידבק מאחר ורטלין השפיע כליו לא טוב. מאחר ולילד יש הרבה מעוד תופעות כגון מגרד את הידיים והרגליים חייב להכניס כל הזמן משהו לפה אם הוא לוקח את השוולים הם נרטבים לגמרי או הצוארון של החולצה . (לילד בינתיים אין בעיה לימודית)אבל הבעיות האחרות קשות מאוד. קראתי על תרופה בשם ריכוזית התרשמתי באינטרנט לטובה האם התרופה יכולה לעזור למקרה לתארתי לך. האם התרופה גם גורמת להרגעת הקפיציות של הילד והגירויים של ילד עם הבעיה הזו? אודה לך מאוד על תשובתך בנידון.

שלום רב, א. אין הוכחה מדעית לכך שריכוזית עוזרת למשהו כלשהו. ב. לפי התיאור שלכם, דרוש טיפול הרבה יותר מורכב, ולא רק תרופה זו או אחרת. ממליץ לכם לפנות בהקדם לרופא מומחה בכיר בתחום הריכוז ולפתור את כל בעיותיו של הילד. כעת הוא צעיר, וזה יותר קל. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה