ילדה עצבנית ודעתנית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/01/2011 | 20:14 | מאת: חני

היי ביתי בת ה-8 עצבנית מאוד לדעתי. קשה לה לקבל דעה אחרת משלה, נוטה להתווכח אפילו בין חבריה היא לא מוותרת ובוחרת להעלב שדעתה לא מתקבלת.בשנה שעברה היתה בטיפול ריגשי ועברה איוחון פסיכולוגי באוחון הפסיכולוגית אמרה שיתכן שיש לה בעיה בקשב וריכוז,היא השתפרה מאוד בלימודים וגם בהתנהגות...אך לאחרונה אני רואה נסיגה.אני רוצה לבדוק שוב מה קורה עם הילדה אני מוטרדת ולא יודעת לאן לפנות איזה אוחון לעשות,אולי טיפול התנהגותי?רכיבה על סוסים,פסיכולוג מה??

שלום רב, על סמך המעט שכתבת, ממליץ לכם על אבחון וטיפול בתחום ההתנהגותי. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה