קונצרטה 27 מ

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/12/2010 | 15:28 | מאת: ניר

שלום, אני בן 15 ואני שוקל 63 ק"ג, יש לי הפרעת ריכוז והיפראקטיביות.. אני בעיקר מוסח בכיתה מכל דבר קטן שאומרים וכל תגובה שלי גוררת יחס שלילי מצד המורה ואני לא מצליח לשלוט על כך ... אני לוקח קונצרטה 27 מ"ג כבר 6 ימים ובשלושת הימים הראשונים התרופה עבדה מצויין, הייתי מרוכזושקט ולא היו בעיות משמעת .. אך בפעמיים האחרונות שלקחתי את הכדור הוא פשוט לא עזר לי.לא מבחינת ריכוז ולא מבחינת התנהגות בכיתה. רציתי לשאול, האם כדאי לעלות במינון או שתופעה זו ידוע כתופעה שחולפת ? תודה רבה !

שלום רב, חזור בבקשה למומחה שרשם את התרופה ובקש ממנו לשפר את המינון. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה