בת 3.9 מדברת לעצמה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/12/2010 | 12:30 | מאת: אמא

שלום רב, ביתי בת 3 ו-9 חודשים, ילדה מבינה, מדברת, אסרטיבית ומתוקה. המון פעמים משחקת עם עצמה במשחקים שונים, יודעת יפה מאוד להעסיק את עצמה ולשחק במעין עולם דמיוני משלה. היא מדברת המון לעצמה וכאילו חיה בעולם אחר.. מנהלת שיחות שלמות עם ילדים ודמויות מהחיים אבל ב"כאילו". האם זה נורמלי? האם זה בסדר?.. אני שואלת כי יש לי בת יותר גדולה שלא שיחקה כך ואין לה את סגנון המשחק הזה.. תודה :-)

שלום רב, תקין לחלוטין. כמובן, בהבנה שזוהי התנהלות ייחודית לזמן המשחקים, ואיננה קיימת בזמנים ובמצבים אחרים. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה