איך עושים איבחון?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/11/2010 | 13:27 | מאת: לירז

בתי בת ה-7 וחצי איטית מאד בהתנהלותה, מבולגנת, על כל הוראה אני צריכה לחזור 5 פעמים עד שהיא מבצעת אותה, בכיתה לא מספיקה להעתיק מהלוח בד"כ אבל היא תלמידה טובה , ציוניה גבוהים ויש לה חברות רבות. אני חושבת לקחת אותה לאיבחון של קשה וריכוז אך אין לי אפילו שמץ של מושג איך עושים את זה, לאן עלי לפנות , מה התלך האם דרך קופ"ח או פרטי, האם דרך מכון או נוירולוג פרטי. אשמח להכוונה בנושא. תודה.

שלום רב, בגיל זה מומלץ אבחון ע"י רופא ילדים מומחה בהתפתחות הילד שיש לו גם הסמכה בתחום הקשב והריכוז. הכוונה מדויקת תוכלו לקבל במייל: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה