בן 30 עם קושי בהתמדה בעבודה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/11/2010 | 20:25 | מאת: נחום

בחור בן 30 עםקושי להחזיק מקום עבודה. בעל כישורים טכנולוגיים, בעל כושר ביטוי טוב מאד בעברית ובאנגלית, למד בקורס לתוכנה אך לא סיים, למד בקורס לבדיקת תוכנה - אך לא נמצא מתאים - בשיעורים הפרונטלים מעורב ומתעניין ומבין אך בעבודה בעיבוד נתונים בכתב לא צלח. בחור חרוץ שלא תמיד מפרש את דרישות הסביבה.עבד במספר מקומות אך פוטר - לא ברור לו מדוע. בר בדיקת טובה - נמצא שהצליח יותר בלי הרטלין. האם פירוש הדבר שאין לו בעיית קשב - לאן ניתן להפנותו כדי לאתר את הבעיה שלו?

שלום רב, ממליץ לבצע אבחון מסוג BRC . כתובות וטלפונית ניתן לקבל במייל: [email protected] בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה