מה ההבדל?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/11/2010 | 17:19 | מאת: יעל

הי ,מה ההבדל בין ריטלין LA לריטלין SR ?,הבנתי שהLA מתפרק בגוף בהתחלה ולאחר 4 שעות שוב,והSR מתפרק במהלך כל ה6 שעות? כל פעם קצת? איך זה עובד בדיוק? המינון שלי הוא 30 מ"ג ריטלין רגיל,הבעיה שזה מספיק לי רק לשעתיים וחצי,אם אני לוקחת LA 60 מ"ג ואחרי שעתיים וחצי פגה ההשפעה, אני צריכה לחכות שעה וחצי עד שהקפסולה תתפרק שוב? תודה וסליחה על הבלגן.

שלום רב, השאלה איננה ברורה. נא נסי לכתוב בצורה ברורה יותר. בברכה ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה