הבדלים בין ריכוז משמיעה וריכוז מקריאה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/11/2010 | 15:34 | מאת: סטודנט

שלום רב, אני סטודנט שנה שנייה,שמתי לב שבהרצאות קשה לי לקלוט ולעקוב אחר המרצה ובעצם אני מבין הכל הרבה יותר טוב רק כאשר אני קורא את החומר כתוב,מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם כדאי לי ללמוד מסיכומים במקום להגיע לשיעורים?כי אני מרגיש שבשיעורים אני סתם מתענה ולא מצליח להכניס כלום לראש...

שלום רב, התופעה מוכרת. מומחה מנוסה בתחום הריכוז יעזור לך לפתור את הבעייה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

14/11/2010 | 16:19 | מאת: libi

אני אפנה לאימייל שציינת על מנת לקבל פרטים אבל עדיין לא הבנתי איזה סוג אבחון עלינו לבצע לילד.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה