ילד בן 3 שלא נח לרגע

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/11/2010 | 13:33 | מאת: אילנית

שלום, בני בן 3 (יש לו אחות תאומה). מאד שובב ותזזיתי. הגננת בגן אמרה שבחודש האחרון החל לקום באמצע המפגש ולעשות כרצונו, אינו ממלא אחר הוראותיה, אינו יושב לצייר. הילד מאד תקשורתי, חברותי, מדבר שוטף ואוהב מאד לעשות דברים פיזיים: לרוץ, לקפוץ, להשתולל. מובן שנפנה למומחה בהתפתחות הילד, אך רציתי לדעת, אם בגיל כה צעיר ניתן לאבחן בעיות קשב, והאם יכול להיות שמדובר במצב נורמאלי ובבעיות התנהגות בלבד. תודה, אילנית

שלום רב, קשיי ריכוז ניתן לאבחן החל מגיל 4 שנים. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה