בעיית פטפטת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/11/2010 | 20:53 | מאת: רחלי (052-3518037)

קראתי פניה של אמא שסיפרה על בנה, לנו בדיוק יש אותה בעיה של פטפטת, מדובר בילד בן 9 שהחל לדבר בגיל מאד מאד צעיר ולא מפסיק, בעיה שגורמת לו להמון התקליות עם מורים שמענישים אותו. אין לו כל בעיה לימודית, הוא משתתף בחוגי העשרה למצוינות ע"פ המלצת בית הספר, אך גם שם הוא מרבה לדבר. קראתי שהמלצת על אבחון, הייתי רוצה לדעת איזה אבחון אנו אמורים לעשות. בטיפול אצל נאורולוגית ופסכיאאטרית בעיית הקשב קיבלה סימן שאלה.. ולא הומלץ לי על אבחון, אך לדעתי כן יש בעייה והיתי רוצה להביא לפתרונה, באופן עצמאי פנינו לרכיבת סוסים טיפולית והוא רוכב זאת השנה השניה, אך השינוי קל. תודה על תשומת ליבך.

שלום רב, ממליץ לכם לבצע אבחון BRC . תוכלו לקבל פרטים נוספים במייל: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה