האם יש לי הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

28/10/2010 | 11:03 | מאת: r31

אני בן 31 וכבר מספר שנים יש לי בעיות של ריכוז,אני בוהה באוויר תוך כדי שאנשים מדברים איתי או לצידי,כשאני קורא אני קורא די לאט ולפעמים אני צריך לחזור על משפטים מספר רב של פעמים כי לפעמים כל הכתב זז לי או שאני מחליף בין אותיות שאני רושם,או לדוגמא אני יכול להגיע למבחן שאני יודע את החומר מצויין פתאום יהיה לי בלאק האוט למשך חצי שעה או יותר ודה אחרי שיגמר המבחן אני אדע את כל התשובות בדיוק. מה זה אומר ? למי צריך לפנות עם זה והאם יש משהו דרך מכבי.

שלום רב, מליץ לך לפנות למומחה בתחום הריכוז. תחילה פנה לרופא המטפל שלך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה