ילד בן 12 שלא מתפקד כתלמיד

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/10/2010 | 21:14 | מאת: סיגל

בני בכיתה ז' (השנה התחיל את החטיבה) לאורך השנים תמיד היו עליות וירידות בתפקוד שלו כתלמיד. הציונים תמיד טובים מאוד אבל הבעיה היא שהוא לא מתפקד כתלמיד- לא מוציא ציוד, לא כותב, לא מכין שעורים, מפטפט, רוצה לצאת הרבה. כשמגיע המבחן אני מתכוננת איתו והוא מצליח מאוד יפה. לפני כשנתיים עשינו לו אבחון. למרות שפרמטרים מסויימים מתאים לבעיית קשב וריכוז הוא לא אובחן כככזה. לאחרונה שוב החלו טלפונים מהמורים על חוסר תפקוד ועל הפרעות. אין לי יותר כח. אני מתוסכלת ולא בא לי ללמוד איתו בבית אם הוא לא משקיע בכיתה.מה לעשות??נראה שניסינו כבר הכל... חשוב לציין שבבית הוא ילד מקסים, שקט, ספורטאי, חברותי מאוד,בוגר, אוהב לעזור,חכם ומנומס.

שלום רב, ממליץ לכם לבצע מבחן BRC + ייעוץ מומחה בתחום הריכוז. התוצאות התקינות שהתקבלו לפני כשנתיים אינן רלוונטיות כיום. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה