הפרעות קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/10/2010 | 18:59 | מאת: אירית

שלום בני בן 6.5 ואובחן ע"י רופא במכון להתפתחות הילד כADHD לפני כשנה, כיום בכתה א' המורה זימנה אותנו ההורים לשיחה עקב זה שהוא נוטה לחלום בכתה וכמעט ולא מספיק לעשות שום דבר בכיתה. שאלתי האם הרופא במכון להתפתחות הילד רשאי לאבחנו או אך ורק נאורולוג?האם הפתרון היחידי לבעיה מסוג זה היא תרופתית?

שלום רב, רשאי לאבחן כל רופא שיש לו תעודה מתאימה ממשרד הבריאות. כולל, כמובן, רופא התפתחותי שעבר הסמכה ממשרד הבריאות לנושא הקשב והריכוז. יש פתרונות ללא תרופות, אבל קודם צריך להכיר את הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה