טכנולוגיית נוירופידבק, מדבקות דיטרנה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/10/2010 | 10:08 | מאת: נטלי

בני בן 6.5 הסובל מ ADHD מטופל מגיל 4 ברספירדל 1 ML (נוזלי) לקח עד לפני חודשיים 1CC ביום, בבוקר והורדנו בהדרגה לחציCC בשביל לנסות לשלב עם רטלין.לפני כשנה ניסינו לעבור לרטלין והרופא המליץ על המינון הכי נמוך של קונצרטה בשל תופעות הלוואי המופחתות.לצערי התרופה השפיעה הפוך. במשך 14 שעות הילד לא הפסיק לדבר, זז בלי הפסקה, הפה התייבש, תיקים בידים ובפנים, ולאחר 6 שעות בערך גם כעס על כל מיני דברים ללא סיבה. הפסקתי כמובן מייד את הטיפול והיום כעבור כמעט שנה הרופא רוצה לנסות מינון אחר של רטלין קצר טווח (רבע מכדור של 4שעות). בגלל הטראומה מהנסיון האחרון רציתי לשאול האם יש סיכוי שגם הפעם הילד יגיב בצורה הפוכה? האם התגובה היתה הפוכה בגלל השילוב עם הרספירדל? כמו כן שמעתי על הטיפול במדבקות דיטרנה, האם יש סיכוי שיקבל אותן טוב יותר? וגם האם טיפול בטכנולוגיית הנוירופידבק יכולה לעזור (במקום הטיפול התרופתי)? תודה, נטלי.

שלום רב, לא ניתן לייעץ בתחום התרופות באמצעות הפורום. נוירופידבק - מומלץ ביותר. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה