אבחון הפרעות קשב וריכוז למבוגרים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/10/2010 | 11:52 | מאת: חן

שלום שמי חן, בן 22, בתחילת השנה נרשמתי לקורס פסיכומטרי ולאחריו ניגשתי למבחן, בקורס עצמו לא הצלחתי פשוט לסיים יותר מחצי מבחן הכנה (סימולציה) כי פשוט לא הצלחתי לשבת מרוכז 3 וחצי שעות והרגשתי צורך עז פשוט לקום וללכת, לקחתי רטלין (40 מ"ג) מחבר ובהשפעתו הצלחתי לסיים את המבחן אך התנסתי בזה רק בשלב מאוחר של הקורס וסמוך למבחן הקושי בקורס הפסיכומטרי גרם לי לקשר את הבעיה וקשיים בעברי, היו מעירים לי מורים וחברים על כך שאני מעופף ותמיד ההיתי מפוזר ..קולט תוך כדי דבריו של מישהו שלא הקשבתי מההתחלה... רציתי לדעת מהו הטיפול והאיבחון הכי טוב עבורי ואם קופת החולים מסבסדת טיפול ואיבחון מסוג זה אשמח מאוד ואהיה אסיר תודה לכל מי שיוכל לנדב לי פיסת מידע בעיניין תודה

שלום רב, האבחון הנכון עבורך הינו BRC . עליך לברר בקופ"ח שלך האם הם מממנים אבחון זה. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה