קונצרטה....

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/12/2006 | 21:57 | מאת: סטודנטית

שלום, אובחנתי רק לפני מספר ימים (בגיל 22...) כבעלת הפרעות קשב וריכוז, והנוירולוג המליץ על קונצרטה 36MG כטיפול תרופתי. לקחתי את הכדור (בסה"כ פעמיים, אני מודה), אבל לא הרגשתי שום שינוי במצב- אני עדיין איטית בקריאה ובהבנה של חומרי קריאה, קשה לי להתחיל ולסיים מטלות ואני פשוט לא מספיקה כלום. השאלה שלי היא האם אני אמורה להרגיש שיפור מיידי במצב, או שאני צריכה לתת לתרופה זמן ו"להתרגל" אליה, או שאולי התרופה או המינון שלה לא מתאימים לי ואני צריכה טיפול תרופתי אחר?????

שלום רב, אין עניין של "להתרגל לתרופה" בטיפול בקשב ובריכוז. אם אין שינוי מיידי, יש לשקול שוב את סוג התכשיר ואת המינון. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה