יעילות אבחון און ליין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

12/10/2010 | 08:37 | מאת: יפית

ראיתי פרסומות לאבחון קשב און ליין, רציתי לשאול האם לדעתך זה אבחון רציני, האם אם יהיה לי דוח של אבחון כזה ואם הבת אכן תאובחן עם בעיה אוכל לקבל תרופה לטיפול מפסיכיאטר?

יפית שלום רב, אבחון אמיתי מחייב מפגש ישיר בין המאבחן, ההורים, הילדה, ולפעמים גם הצוות החינוכי בביה"ס. בארץ ובעולם יש כללים ברורים לנושא זה, כולל הוראות משרד הבריאות ומשרד החינוך לגבי שלבי המפגש ולגבי אורך המפגש. כל "אבחון" אחר איננו תיקני, ומן-הסתם, לא יכול לשמש ככלי מהימן לצורך אבחנה וטיפול נאותים. מאחל לכם הצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה