נכדתי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/10/2010 | 23:18 | מאת: ziva

נכדתי מקבלת ריטלין כבר בגיל 5 התחלתי את המינון 0.5 בבוקר ובצהריים קיבלה את החצי השני כיום נכדתי הכיתה א הריטלין עזר רק לשעתיים ראשונות לקחתי אותה שוב לאיבחון והעלנו לה את המינון 20 מ"ג לניסיון 10 ימים ושוב לחזור לאיבחון ואני מקווה שזה יעזור יש לציין שכאשר קיבלה את המינון הנמוך ושזה עזר בשעתיים הראשונות היא קיבלה 100 במבחן

12/10/2010 | 09:04 | מאת: gali

היינו ניסינו כאבנו וטעינו עד שהגענו באמת להמומחה הבכיר והאושר חזר שרון.רישפון

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה