הפרעת שינה וקשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/10/2010 | 20:36 | מאת: שירה

שלום רב, בני עלה לכיתה א'. בסוף שנה שעברה הגננת והפסיכולוגית יעצו שנעשה בדיקה להפרעת קשב וריכוז.לי היה ידוע שהוא לא ישן כמו שצריך ולכן פניתי לא.א.ג להוא הפנה אותנו למעבדת שינה ומעבדת השינה הראתה שיש לו הרבה הפסקות נשימה בלילה. הרופא א.א.ג המליץ על ניתוח של בשקדים כדי שכך הוא ישן יותר טוב וזה יכול להיות הגורם להפרעת קשב והריכוז שלו. ישנה גם איזו שהיא בעיה ריגשית שאנחנו כרגע בטיפול שלה במקביל. האם ניתוח השקדים יכול לעזור בהרבה מאד להפרעת הקשב? האם במקביל ללכת לאבחון של קשב וריכוז ולא לחכות לניתוח השקדים?כרגע מאד קשה לו בכיתה. בבית יש לנו ADHD - בעלי ובני הבכור. תודה

שלום רב, יש לבצע טיפול ע"י אאג, וגם אבחון מסודר ומהימן. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה