אני בן 20+ היום ובעית קשב וריכוז שגילו אצלי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/10/2010 | 15:54 | מאת: שלום

בגיל צעיר. אני כיום לומד לימודי תעודה כלשהם וגם היום קשה לי ללמוד ולקלוט מה שההורים מסביר אני לא יודע ממה להתחיל איזה חומר ללמוד קודם, כי זה המון חומר... לקחתי בעבר ריטלין ובתחילת הקורס לקחתי גם וחשבתי שזה יעזור לי אבל זה לא השפיע עליי בכלל. שאלתי היא כזאת, האם משהו צעיר או כל בן אדם שיש לו בעיות קשב וריכוז יכול להצליח למרות זאת, בלימודים? בחיים? בחברה? לחיות חיים עצמאיים לבד?

שלום רב, כל אחד יכול להצליח, גם אתה. הפתרון איננו ריטלין אלא אבחון מסודר, רב-תחומי, וטיפול בהתאם (לא רק תרופות !). בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה