החומר המשמר ברטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/09/2010 | 22:42 | מאת: דנית

שלום. אני השתמשתי ברטלין בתור ילדה, לא היו תופעות לואי. בתור בוגרת השתמשתי לצורי לימודים ברטלין, ובקונצרטה והייתה לי תופעה לוואי של - גושים בעור בעיקר בפנים, שמדמה אקנה, אך זה לא אקנה אלא גושים , בעבר השתמשתי בB12 והייתה לי אותה תופעה. והרופאים אמרו לי שכנראה זה מהחומר המשמר שיש בתרופות . ושיש את החומר המשמר הזה בכל הרטלין. אני חייבת לציין שאני לוקחת אנטיביוקיה ואקמול, ובעבר קארוטן ולא הייתה לי התופעה הזו כלל. אלא רק ברטלין ובB12 זה אכן החומר המשמר? ואם כן. איך אני עוקפת את הבעיה הו? אני בחוה נאה, שלומדת ועובדת בעבודה פרונטלי אשר מראה עיקרי בו וחשוב לי מראה כללי, אני מתחילה לימודים אוניברסטיה ולא יודעת איך אתמודד, יש פתרון לבעיתי? תודה רבה

שלום רב, קיימות תרופות לשיפור הריכוז שאינן מכילות ריטלין, וגם לא את החומר המשמר שלו. ממליץ לך לפנות למומחה בכיר בתחום הריכוז, הוא יפתור לך את הבעייה. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה