מה עושים כשהריטלין מפסיק להשפיע?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/12/2006 | 15:47 | מאת: מיכל

חברה שלי לוקחת קונצרטה בסביבות שלושה חודשים, ולאחרונה זה הפסיק להשפיע והיא לא מצליחה להתרכז וללמוד. בחיפוש אקראי בגוגל התרשמתי שיש הרבה מקרים כאלה. מה נהוג לעשות? מגבירים את המינון עוד ועוד? האם הפסקה לתקופה מסויימת עוזרת? נ.ב. שאלה נוספת: האם פסיכיאטר יכול לרשום ריטלין, או רק נוירולוג? תודה

מיכל שלום רב, א. הייתי שוקל החלפת התכשיר + החלפת המינון, בהתאמה לממצאי האבחון המקורי. אם אוכל לקבל את החומר הכתוב, אוכל לייעץ בהתאם. ב. המוסמכים לרשום ריטלין: רופא התפתחותי, נוירולוג, פסיכיאטר. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

31/12/2006 | 21:03 | מאת: מיכל

בחומר כתוב הכוונה לאבחון? ולאן לשלוח? מעניין אם נתקלת בתופעה שהתרופה עובדת טוב יותר לאחר הפסקה בנטילתה (כמובן שנתייעץ עם רופא בכל מקרה). תודה על התשובה המהירה.

מיכל שלום רב, אם את מעוניינת להעביר חומר לעיוני, אנא שילחי לי לדואר האלקטרוני שלי: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה