חברה חרדית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/09/2010 | 21:58 | מאת: מיכל

בן אחותי בן 13 וקצת מטופל בריטלין לומד בישיבה במאה שערים כרגע הוא לא התחיל את שנת הלימודים כיוון שלא הסכימו לקבל אותו לישיבה במקום (לימודים עד תשע בערב)בשל אי הצלחתו מניסיון בשנים עברו היא מתקשה למצוא לו מסגרת חלופית ובנוסף יש לו 7 אחים כך שגם בבית לא קל - שאלתי היא - אחותי מאד מעוניינת לקבל יעוץ נוסף, הדרכה , טיפול מלווה לטיפול התרופתי האם ישנה מסגרת כזאת בירושלים ? שאלתי שאלה זאת בעבר אבל משום מה לא קיבלתי התייחסות ...

שלום רב, המלצות למכונים, כתובות וטלפונים וכו', נמסרים במייל: [email protected] חג שמח, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה