איך ניתן להמליץ על טיפול מבלי ליצור התנגדות?

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/09/2010 | 13:23 | מאת: אלמוני

כפי שכבר כתבתי לך אני לא מטפל אלא מקשיב קשב רב ומפנה לטיפול...אך מתוך 100% רק 1% באמת הלכו לטיפול...יכול להיות שזה ענין של בשלות ויכול להיות שהם עדיין לא נדחפו לקצה...אני יודע שהכול בסדר כל עוד אני מקשיב אך ברגע שאני מציע ללכת לטיפול אני שומע במקרה הטוב :"כן,כן" במקרה הרע פשוט נעלבים...האנשים שאני מדבר עליהם הם אנשים מאוד אינטלגנטים ורובם בוטחים בי מאוד ונפתחים בפניי אבל לצערי אני לא רואה שהם באמת הולכים לטיפול או לכל יעוץ אחר...מה שעשיתי זה פשוט לעצום עיניים ואוזניים->בשביל מה להשניא את עצמי?! הם לא רוצים אז זו בעיה שלהם!!! מה דעתך?

שלום רב, הסר מעל עצמך את תפקיד היועץ, והכל יהיה בסדר. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה