האבחון הנוירוקוגניטיבי הממוחשב, BRC

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

31/12/2006 | 14:11 | מאת: שי

רציתי לדעת על האבחון הנ''ל שאני מבין שזה יותר מתקדם מטובה האם הוא מומלץ די בכדי לקבל אבחנה?

שי שלום רב, BRC הינו אבחון אובייקטיבי, מתקדם, מותאם-גיל. אבחון זה מפורט יותר מאשר T.O.V.A , מאחר והינו בודק פונקציות מגוונות של תפקודי למידה, בנוסף לקשב וריכוז. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

05/01/2007 | 12:43 | מאת: רותי זמיר-דייויס

אבחון BRC נותן תמונה אובייקטיבית ומקיפה של תפקודי הקשב השונים (חזותי ושמיעתי) כמו גם של מגוון תפקודי זיכרון ושפה . הוא מיועד לסייע בידי הגורם המטפל לקבל תמונה עדכנית לגבי הכוחות והקשיים של הנבדק, על מנת להגיע לאבחנה מדוייקת עד כמה שניתן' ולהתאים התערבות טיפולית המתאימה ביותר לצרכיו של המטופל.

...על הייעוץ המפורט. נשמח לראותך בפורום גם בעתיד. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה