צינון ורטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/12/2006 | 18:55 | מאת: רינה

שאלה אותי קצת מצחיקה אבל: האם ידוע לך אם במקרה של צינון/התקררות רצוי לא לקחת רטלין? האם יש לו השפעה מסויימת על המערכת החיסונית? או שאין שום קשר ואם אקח רטלין זה לא ימנע ממני להתרפא... תודה (:

היי רינה, אין קשר בין התרופות. אם חום הגוף תקין - את יכולה להמשיך בטיפול כרגיל. :) :) :) בברכה, ד"ר מ. למפיט

31/12/2006 | 12:58 | מאת: רינה

תודה מאיר (: (: (: שנה טובה ! כשאני לוקחת רטלין אני מרגישה מלאת אנרגיה ומרץ (באופן חיובי) גם אם ישנתי לילה קודם מעט מאד... האם זה הגיוני וטבעי? כי בדרך כלל כשלא הייתי לוקחת כדור הייתי מרגישה ממש עייפה אם לא הייתי ישנה מספיק (וגם לפעמיים כשהייתי ישנה מספיק...) תודה !

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה