בעית מינון פלוס שאלה לגבי נהיגה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/07/2010 | 14:51 | מאת: אסף

אני בחור בן20 C.P שלא מזמן הבין שבנוסף לקושי הפיזי יש גם בעיות קשב וריכוז ,לקחתי ריטלין 10 וזה לא הספיק ו20 עושה לי טיקים בעניים איך אני יכול לאבחן את הסוג שמתאים לי ,לקחת רצוף? כמה ימים מכול סוג ? שאלה נוספת לגבי נהיגה יש מצב שהבעיות קשב מפריעות בנהיגה ואם ממולץ לקחת ריטלין לפני .. כי היום אני כמעט ולא נוהג אין לי את הבטחון ושאני על ההגה אני חושש , הבעיה משפיעה עלי רבות ואני לא יודע מה דרכי הטיפול יש מקום או דרכי איבחון או שיטות לימוד בנוסף לריטלין שאפשר לבדוק ואני אישית לא אוהב לקחת כול הזמן ריטלין ניסיתי פעמים בודדות בשביל לראות איך זה תודה מראש

אסף שלום רב, שאלותיך חשובות מאוד. עליך לחזור אל הרופא שביצע את האבחון ולשאול אותו את כל השאלות הללו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה