בעיות קשב כתיבה וקריאה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

25/07/2010 | 11:49 | מאת: ציפי

בני בן ה - 7 עולה לכיתה ב' אינו מוכן לקרא או לכתוב במיוחד אם הוא רואה מלל רב .יותר נכון לומר שהוא ממש מתרגז ולא מוכן לעבוד עם חוברות עבודה אפילו דף או שניים מלחצים אותו נורא מה עושים?

שלום רב, על פי רוב, כאשר ילד מסרב לבצע משימה כלשהי, פירושו של דבר שקשה לו. יש לאבחן את מהות הקושי, לטפל בהתאם, ואז הוא יהנה מלימודיו. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

31/07/2010 | 10:01 | מאת: נתן

לפי כל הסימנים לילד יש בעיה של קשב וריכוז.היום יש פתרון מוכח - אומגה 3 ממקור צמחי(ולא הדגי) בכמוסות רכות,ללא טעם לואי ולכן מתאים לילדים.

31/07/2010 | 10:08 | מאת: נתן

לפי כל הסימנים נראה כי ילדך סובל מהפרעת קשב וריכוז. היום יש פתרון מוכח - אומגה 3 ממקור צמחי (לא דגי) בכמוסות רכות ללא טעם לואי, ולכן מתאים במיוחד לילדים.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה